Yogastudio i Oslo

joy-yoga-oslo-photos-242617Oslo Yoga

Oslo Yoga holder til i Sagene samfunnshus, og er et av de største yogasentrene i Norge. De holder omlag 30 kurs pr uke, og tilbyr et bredt spekter av klasser. De har holdt på siden 2002, og har erfarne instruktører fra ulik bakgrunn og ekspertise som for eksempel mindfullness, vibrasjonell medisin, generell idrett, dans, pedagogikk med mer.

Raw Yoga

Raw Yoga holder til i Parkveien, og fokuserer på pilates og bikram yoga. Bikram yoga er en form for yoga hvor øvelsene utføres i et oppvarmet rom som holder omlag 40 grader eller mer. Studioet har lokaler i Parkveien.

Leela Yoga

Leela yoga holder til i Heimdalsveien, og drives av yogiene Tonje og Kelsi. De er begge sertifiserte instruktører i vinyasa flow yoga, med trening fra henholdsvis Indonesia og Thailand. Senteret tilbyr både basis- og premiummedlemskap, samt rabatt for studenter og for morgentrening.

Joy Yoga

Joy Yoga holder til i Gøteborgsgata på Grünerløkka, og tilbyr ulike typer klasser. Om sommeren tilbyr de også utendørs donasjonsyoga i parken til inntekt for en god sak. Du kan enkelt booke timer via nettsiden, hvor du også kan følge studioets yogatimer online.

Puro yoga

Puro yoga holder til i Bygdøy Allé, og tilby yogaklasser som følger ashtanga-seriene. Du kan enkelt booke timer online, og du kan velge mellom drop-in, klippekort eller medlemskap. I tillegg tilbys ulike behandlinger som massasje, akupunktur og fysioterapi.

Centrum yoga

Sentral plassert i Nordahl Bruns gate ligger Centrum Yoga, et uavhengig yogasenter med fokus på Hatha-yoga og meditasjon. De tilbyr både kurs og ordinære timer, samt bedrifts-yoga. Påmelding gjøres via e-post eller telefon.

Indah Yoga

Indah Yoga holder til ved Alexander Kiellands plass, og tilbyr et bredt spekter av timer. Her kan du praktisere blant annet ashtanga, vinyasa og hatha, ledet av erfarne instruktører. Senteret tilbyr også nybegynnerkurs, samt bedriftsyoga.