Stjerner på yogamatta

Yoga har vært trendy i mange år nå. Det er ikke bare en treningsform, men også et medium for avslapping, som er svært populær blant “it-girls”, bloggere og Hollywood-stjerner. Og når kjente fjes som preger motemagasinene har lagt yoga nær hjertet, er det ikke rart den vanlige kvinnen i gata følger etter.

Men yoga har mer enn stjernefaktor, yoga er bra for helsa på mange forskjellige måter. Yoga kan være med på å forebygge skader, hjelpe mot en dårlig rygg, holde negative tanker ute, gjøre gravide sterkere, hjelpe i barselperioden og så mye, mye mer.

Det er også mange forskjellige typer med yoga som passer forskjellige nivåer og problemer, her er det bare å leke seg frem.

Hollywood elsker yoga

Men hvilke stjerner er det som altså sverger til yoga?

Demi Moore, Charlize Theron, Naomi Watts, Emily Blunt, Julia Roberts og Jennifer Aniston er bare noen av de store Hollywood-stjernene som sverger til yoga. I en hektisk hverdag, er yogaen med på å gi de et bedre liv, det skaper et rom hvor de kan være seg selv og puste ut.

Men også menn som Robert Downey Jr., Colin Farrell, Gavin Rossdale og Adam Levine er store fan av å praktisere yoga. Yoga er altså ikke kun en feminin treningsform slik mange kanskje tenker at det er. Disse stjernene har så mye penger at de kunne ha vært på casino-topplisten.com, men velger altså yoga isteden.

yogaYogaen er et hellig rom hvor paparazzier holdes ute, det er ikke rart at kjendisene eller treningsformen. Men selv om vanlige folk ikke må bekymre seg over paparazzier, så har man kanskje andre bekymringer istedenfor, og yoga vil også hjelpe med å holde disse negative tankene ute. Og hvis yoga er bra nok for verdens aller største kjendiser, så er det kanskje også bra nok for deg?